БНО с поглед към семейството като основен момент при възпитаване на гражданите

По какво си приличат българските протести и родният спорт? Все нещо не им достига!

До днес…

lionnКрайно време е да събудим лъва и да започнем промяна от основната градивна единица във всяко едно съвременно общество, а именно гражданина. Кой както иска да го обяснява, подчинява, натъкмява, извърта, преувеличава, пречупва и пр., всичко започва и свърша в семейството! Ако не уважаваш корените си, не се отнасяш подобаващо и към себе си; ако не почиташ традициите, рано или късно ще се изгубиш… ако няма здрава и стабилна връзка между членовете на едно семейство, то защо да я търсим отвън, между гражданите на обществото?

Да, семейството е всичко и вие не четете „Кръстника“, а моя блог – онлайн душата на един млад човек, който иска да живее и да се развива в България, защото тук се чувства наистина щастлив; защото всичките пари, къщи и коли навън не могат да стоплят сърцето така, както семейните вечери и простичките родни радости като ракия, лютеница и сирене…

Ето защо искам просто да ви спомена името на една нова политическа партия, а вие сами ще си направите изводите, запознавайки се с програмата й. Нейното име е БНО или Българско национално обединение, а това, което мен лично ме грабна, е точно фокусът върху значението на семейството и образованието при сформирането на едно успешно гражданско общество. Също така ме спечелиха и думите на председателя, Георги Георгиев, който не борави с напудрени и популистични фрази, а обяснява с думи прости и човешки, че бъдещето на България е днес и сега, в нас, младите!