Подаръчен ваучер

Януари е първият месец от годината, но за мен и известен и като периодът на още повече празници. След коледните и новогодишните на ред са и множеството именни дни, които са на едни от най-разпространените български имена. Все имате някой познат, който да поздравите и да зарадвате с подарък. Но след месеци на редица изненади, може ли да измислите още?

Всеки подарък е индивидуален и строго зависи от човека, за когото е предназначен. Винаги може да излезете от ситуация с даване на пари в плик, но не е ли прекалено скучно? Ще ви направя предложение, което е с грижа за получателя и ще нещо, което едва ли сам на себе си ще подари.

Едва ли ще ви изненадам напълно предвид тематиката на блога, но идеята за подарък е ваучер за масаж. Спокойно, няма да е толкова банално. Идеята на този вид подарък е да откриете специфичните нужди на човек. Това означава не просто да купите ваучер за релаксиращ масаж, а да се развихрите.

Предложенията ми са масаж на лице, ако човек има преумора – например майка или работещ човек, който става много рано. Ваучер за масаж на ръце е много подходяща за хората, които ежедневно държат мишка и имат натоварени жили. Релаксация с етерични масаж е добра опция за хора с много стрес или със суха кожа. Спортния масаж е класическа опция за спортуващите, стремящи се да поддържат тонуса в мускулите си и да намалят риска от разтежения и травми. Масажите с различни техники като китайска, японска, с кафе и т.н. са за хора, които обичат да експериментират. На традиционалистите може и да не им допаднат и да остане негативен спомен. И запомнете: никога, ама никога не подарявайте ваучер за антицелулитен масаж, защото си е голяма обида.

Надявам се, че идеите ви допадат и ще имате скрит коз при следващия изненадващ повод, на който ви поканят. Нека годината ви е празнична и щастлива!