Аромат на СПА у дома

Ароматите, които се носят в СПА центровете са богати, изпълващи въздуха, ненатрапчиви и много успокояващи. Желаещите да предадат и на дома си такива ухания са много. Но как?

Веднъж една клиентка ме попита на какво така приятно мирише и не мога ли да й кажа какъв ароматизатор използвам, за да може и тя да сложи такъв в дома си.

aroma spaСкъпи клиенти, читатели, блогъри, няма точен ароматизатор, който изпълва СПА хотелите и центровете. Уханията там са смес от много аромати – на масла, балсами, различни пръчици и свещи. Те се допълват едно друго и резултатът е приятен за посетителите. И тъкмо това е целта.

Ако и вие искате да постигнете същия аромат у дома, трудно ще го направите. Не е все едно да сложиш ароматизатор на рафта във всекидневната или пък да работиш активно с благовонни масла и постоянно да отваряш бурканчета и палиш свещи. Да не говорим, че в добре изградените центрове, вентилацията е от решаващо значение. Добре изградена, тя дава възможност помещенията непрекъснато да се освежават, неприятните миризми да не се застояват, а да се прочиства въздухът и новият да се насища с постоянните и желани ухания.

У дома проветрявайте по-често. Изберете си свещи, влагоабсорбатор и ароматизатор с близки ухания и ги ползвайте. Резултатът няма да е същият, но ще е удовлетворяващ.