Необичаен ТАЙ масаж в Южен Тайланд

Това видео ме изуми. Само да подчертая – не съм виждал друг такъв масаж. Не съм виждал и някъде в България да предлагат подобно екзотично преживяване, нито за масажирания, нито за евентуалната публика. Като за начало ми се вижда нехигиеничен и след това.. абе, няма да продължавам.

ТАЙландският масаж е базиран на източните учения за прочистване на енергийните пътища. Затова той се изпълнява в пози от йогата. Трябва да е отпускащ, приятен и никога болезнен. Понякога не се използват етерични масла, но това зависи от желанията на масажиста.

Масажът от клипа е от панаир в Южен Тайланд. Любопитен е не от гледна точка толкова на това, че клиентът лежи насред някаква улица и има снимаща публика, а по-скоро от техниката, която ще накара всекиго буквално да си глътне езика и да си пожелае…  никога да не бъде масажиран по този начин, макар табелата отзад да казва Lanna Thai Medical Federation. Не че не вярвам в тайландския масаж, напротив – може би при подходящи условия и правилно изпълнение би бил доста ефективен. Но все пак говорим за контакт с кожата, а това предполага спазването на определени изисквания.