Козметика и руски сериал в салон за красота Alure

Да си имаш приятелка, си има и положителните, и отрицателните страни. Една от отрицателните страни за всеки мъж е фактът, че като шофьор на дамата на сърцето му, от време на време се налага да пообиколи някой МОЛ или да я поизчака във фризьорския или козметичния салон.
russkiНачалото на материала ми по нищо не подсказва, че ще стане въпрос за руско кино (знаете, че съм киноманиак), но отсега ви казвам, че ще стигне и до там. Та миналия ден, като се прибирахме от едно гостуване у приятели, минахме през студиото за красота Alure, в което ходи приятелката ми, и тя ме накара да спра, за да влезе да си запише час за почистване на лице – каквото и да значи това :). То пък се оказа, че козметичката в момента била свободна – друга клиентка отложила предварително записания си час – и ще може да я вземе веднага.
Мъжка участ – настаних се на едно диванче вътре и зачаках. Слава богу, имаше включен телевизор. Позагледах се – някакъв руски комедиен сериал, пък съм ви казвал и друг път, че съм фен на руската култура. Отначало хуморът ми се стори малко инфантилен. Ама после се позагледах и към края, защото го дочаках :), вече бях убеден, че това е моят сериал и ще продължа да го гледам.
И понеже започнах с лошите страни на това да си имаш приятелка, редно е да завърша с положителните. А eдна от тях е, че може да влезеш в студио за красота Alure с негативни емоции от предстоящото чакане на дивана, а да си излезеш с нов любим сериал и с почти нова (след процедурата) жена. 🙂